Losse lessen zijn o.a. Lady Styling, Cubaanse Salsa, Musicality, HipHop Salsa en nog veel meer! vind je het leuk om deze lessen te volgen je kan je per les inschrijven zit er iets bij waar van je denkt he dat lijkt me leuk dan hoor ik dat graag . De les start om 21.45 tot 22.45 uur . De kosten zijn € 6 .00 per les Vooruit te voldoen . De datums maken wij bekend vroegtijdig op de website zo dat je in kan schrijven . Per les is een minimaal van 10 pers nodig om de les door te kunnen laten gaan.

inschrijfformulierLosse les Lady StylingEen les voor dames om vrouwelijker, netter en sierlijker te leren dansen. Deel 2 is een vervolg op deel 1 maar kan ook los gevolgd worden. Met dit keer de focus op verschillende ritmes, styling en accenten. Deze les is voor dames die de basispassen en draaien al in de voeten hebben. Kosten per les zijn € 6,- per persoon. Zodra je op geeft gaan we er vanuit dat je meedoet en rekenen we op je betaling. Opgeven met het

inschrijfformulier

met welke datum je graag mee wilt doen. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Let op, op 'aanwezig' klikken op facebook is geen geldige aanmelding! Een les gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Je krijgt bevestiging per mail of een les wel/niet doorgaat.

TERUG naar de start pagina