Een gezelig avondje dansen Salsa en Rueda

Nieuws Flash:

Zin in een gezellig avondje uit?Tot vrijdag !!Altijd al salsa willen leren dansen?

Dit is je kans!SALSADANSEN IN WIJKCENTRUM DE KADE .In Gouda kan men salsa leren dansen in Wijkcentrum de Kade, Jan Luykenstraat 25, gelegen nabij de Goudse Schouwburg.De lesavonden zijn op de vrijdagavonden en worden gegeven door een ervaren en bevoegde docente. Zij heeft bewezen zowel jongere als oudere deelnemers te kunnen laten genieten van salsadansen en de typische muziekstijl die daarbij hoort. En dat ook als men geen enkele danservaring heeft.

De sfeer is, zoals dat behoort, , eenvoudig en gezellig. We streven ernaar laagdrempelig te blijven, en tegelijkertijd goede lessen te verzorgen. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact op nemen met, Mevr. Ria Schouten, Tel: 06-11391934 Of zie de website: www.salsadansenbijdekade.nl

Salsa Dansavond

Vrijdag 13-04-2018 Het was weer super gezellig en een geslaagde avond en veel reacties gehad over het schilderwerk dat verricht is door vrijwilligers.

Salsa DansavondVrijdag 9 december was er weer een gezellig salsa dansavond ter afsluiting van het geslaagde dans jaar 2016.

 De dansers die ieder wat te eten hadden meegenomen zo was genoeg te eten voor iedereen het zag er verrukkelijk uit.

En met de medewerking van de bediening was het een geslaagde avond .

Salsa Dansavond

Vrijdag 22 april 2016 was er weer een gezelig salsafeestDe cursisten hebben afgedanst met een workshop Batchata. Mede dankzij Evie Boerhout, de dansdocent is de cursus opnieuw met veel succes en enthousiasme afgerond.

Voor meer informatie kunt u cantact opnemen met:  Ria Schouten  Tel:  06 11391934TERUG naar de start pagina