SALSADANSEN MAAKT JE BLIJ :


In Buurthuis De Kade worden al jarenlang salsa-lessen gegeven op de vrijdagavonden.

Cursisten van alle leeftijden en culturen zijn welkom om voor het eerst of opnieuw salsa te leren dansen.

Een professionele, bevoegde docente geeft ontspannen en gemotiveerd les. De Kade is een veilige en positieve omgeving om je talent te ontwikkelen.Hier mag je altijd proberen of salsadansen bij je past.* Salsa is een zeer sociale dansvorm. Je leert dansen met diverse partners en zo ontmoet je nieuwe mensen.

Je mag als danspaar komen en steeds met elkaar dansen, maar je kunt ook alleen komen. Salsa lessen zijn een mooie manier om je netwerk te vernieuwen of te vergroten. Je leert desgewenst ook beter omgaan met verlegenheid.* Salsa is goed voor je zelfvertrouwen. In de samenwerking met de ander op de dansvloer gaat het steeds om wederzijds respect en om acceptatie. Dat werkt altijd positief uit op het beeld dat je van je zelf hebt. Jij mag er zijn zoals jij bent, de ander dus ook.

 

* Salsa leren is goed voor je hersens. De coördinatie tussen je armen, benen, de muziek én je danspartner stelt je steeds voor een uitdaging.

Iedere stap vooruit en iedere nieuwe figuur die je leert beheersen geven voldoening. Salsa echt goed leren dansen vraagt zeker om doorzettingsvermogen.* Salsadansen is een sportieve dansvorm die je hartslag en ademhaling versnelt en je spieren traint.

Dansen is zowel goed voor je fysieke als voor je mentale gezondheid.

Je humeur verbetert door het samen actief zijn, door de blijde ontspannen gezichten om je heen en……niet te vergeten door de vrolijke Caraïbische muziek waarin de zon altijd doorklinkt. Ook in ons Hollandse klimaat.Regelmatig zijn er gezellige avonden voor vrij dansen.Ook anderen mogen dan genieten van de open, gastvrije sfeer in De Kade, die mede te danken is aan de ervaren organisatie en aan de medewerkers achter de bar, die echt aandacht hebben voor de cursisten.

Bijzondere hoogtepunten zijn de afdans-avonden als familie, vrienden en buren komen kijken naar wat je als cursist geleerd hebt.

Dan kan het salsa-virus ook overslaan naar nieuwe deelnemers die deze mooie, improviseerde dansvorm soms voor het eerst ontdekken.

De kosten zijn voor 12 lessen €65.00Voor meer informatie kunt u cantact opnemen met:  Ria Schouten  Tel:  06 11391934TERUG naar de start pagina